Teknisk projektledare

Nu söker Omnisys efter en tekniskt driven projektledare/utvecklingsingenjör som kan förstärka vårt team av kompetenta ingenjörer och projektledare.

 

Omnisys arbetar med utveckling och tillverkning av framför allt mikrovågsinstrument för rymd, forskning och radioastronomi. Instrumenten byggs från grunden och innefattar teknik från många olika områden såsom mikrovågsteknink, elektronik, mekanik, optik och mjukvara. Projekten varierar i storlek från 2 till 10 medarbetare och tiden varierar mellan 6 månader upp till 5 år.

 

Om tjänsten

Som projektledare/utvecklingsingenjör jobbar du nära både kunden och ingenjörerna och det krävs därför en god förståelse för de tekniska aspekterna av projekten. Vi ser därför gärna att du är civilingenjör eller motsvarande. Gärna med några års erfarenhet av både konstruktion och projektledning.

 

Kvalifikationer

  • Högskole- eller civilingenjör.
  • Goda kunskaper i att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska.
  • Erfarenehet av elektronikdesign eller konstruktion (analog, digital eller högfrekvens)
  • Erfarenhet av projektledning

 

Meriterande kunskaper

  • Erfarenhet från rymdindustrin
  • Kunskap inom de utvecklingsmiljöer vi använder (Solidworks, Altium Designer, HFSS, Microwave Office, Matlab, LabVIEW, C/C++, VHDL)

 

Ansökan

Vi gör intervjuer löpande och har ett önskemål att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För att ansöka om tjänsten, vänligen skicka ditt CV och personliga brev till Martin Kores, CEO Omnisys Instruments AB. Du är också välkommen att kontakta Martin Kores om du har ytterligare frågor om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

E-post: martin.kores@omnisys.se

Telefon: +46 31 734 34 16.